Crispy bread with tapenade

Crispy bread with tapenade

4.0 2 évaluations
Préparation 20min
Total 45min
6 portions

Ingrédients

  • wholemeal bread loaf cut into slices and crusts removed
    1
  • extra virgin olive oil (approx. 1 tsp per slice of bread)
  • cheddar cheese cut into pieces (3 cm)
    100 g
  • pickled capers drained
    30 g
  • garlic cloves
    3
  • roasted pine nuts
    100 g
  • pitted Kalamata olives
    60 g
  • fresh basil leaves only, for garnishing
    2 - 3 sprigs

Infos nut. par 1 portion

Calories 474.3 kcal / 1992.3 kJ
Protides 18.2 g
Lipides 24.5 g
Glucides 41.6 g
Fibre 8 g
Graisses saturées 5.6 g
Sodium 771.8 mg

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...