
Appareils et accessoires
Crispy bread with tapenade
Préparation 20min
Total 45min
6 portions
Ingrédients
-
wholemeal bread loaf cut into slices and crusts removed1
-
extra virgin olive oil (approx. 1 tsp per slice of bread)
-
cheddar cheese cut into pieces (3 cm)100 g
-
pickled capers drained30 g
-
garlic cloves3
-
roasted pine nuts100 g
-
pitted Kalamata olives60 g
-
fresh basil leaves only, for garnishing2 - 3 sprigs
Infos nut. par 1 portion
Calories
474.3 kcal /
1992.3 kJ
Protides
18.2 g
Lipides
24.5 g
Glucides
41.6 g
Fibre
8 g
Graisses saturées
5.6 g
Sodium
771.8 mg
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Vegetarian Kitchen
87 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande