Coconut & almond jelly with pineapple syrup
TM6 TM5 TM31

Coconut & almond jelly with pineapple syrup

5.0 (2 évaluations )

Ingrédients

Almond milk

  • 220 g raw almonds
  • 660 g water
  • 4 pitted dates
  • ½ tsp natural vanilla extract

Coconut milk

  • 300 g desiccated coconut
  • 1000 g water

Jelly

  • 200 g water, room temperature
  • 2 tsp agar agar powder
  • 150 g pure maple syrup
  • ⅛ tsp natural almond extract, to taste

Pineapple Syrup

  • 150 g fresh pineapple, flesh only, cut into pieces (1 cm)
  • 1 tbsp orange liqueur (e.g. Grand Marnier®) (optionnel)
  • 140 g water
  • 2 tbsp soft dark brown sugar

Assembly

  • 100 g fresh pineapple, flesh only, cut into cubes (5 mm)
  • 30 g coconut flakes, toasted
  • 6 sprigs fresh mint, leaves only, finely sliced

Infos nut.
par 1 portion
Calories
2237.6 kJ / 532.8 kcal
Protides
9.3 g
Glucides
26.2 g
Lipides
42.5 g
Graisses saturées
24.9 g
Fibre
10 g
Sodium
24.4 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives