Versions compatibles
Coconut & almond jelly with pineapple syrup
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Almond milk
- 220 g raw almonds
- 660 g water
- 4 pitted dates
- ½ tsp natural vanilla extract
Coconut milk
- 300 g desiccated coconut
- 1000 g water
Jelly
- 200 g water, room temperature
- 2 tsp agar agar powder
- 150 g pure maple syrup
- ⅛ tsp natural almond extract, to taste
Pineapple Syrup
- 150 g fresh pineapple, flesh only, cut into pieces (1 cm)
- 1 tbsp orange liqueur (e.g. Grand Marnier®) (optionnel)
- 140 g water
- 2 tbsp soft dark brown sugar
Assembly
- 100 g fresh pineapple, flesh only, cut into cubes (5 mm)
- 30 g coconut flakes, toasted
- 6 sprigs fresh mint, leaves only, finely sliced
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2237.6 kJ / 532.8 kcal
- Protides
- 9.3 g
- Glucides
- 26.2 g
- Lipides
- 42.5 g
- Graisses saturées
- 24.9 g
- Fibre
- 10 g
- Sodium
- 24.4 mg
Recettes alternatives
Dutch baby pancake with fruit and yoghurt
35min
Tapioca fruit cereal
24h 15min
Coconut matcha panna cotta
3h 50min
Cashew bread French toast
1h 40min
Brown butter ice cream with peanut butter ganache swirl
24h 40min
Coconut quinoa with sticky mango
30min
Soy milk jellies with coffee syrup
3h 55min
Citrus and spice spider web cheesecake
6h 10 min
Wakame gomasio
20min
Pumpkin, kale and tempeh breakfast bowl
30min
Matcha and mango frozen yoghurt
18h 25min
Mighty mouse balls
1h 15min