Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 125 g d'eau
- 50 g de sucre en poudre
- 250 g de tomates bien mûres, coupées en quatre
- 125 g de jus de tomates
- 1 c. à café de vinaigre de xérès
- 1 c. à café d'huile d'olive
- 1 c. à café de sel de céleri
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 213 kJ / 50 kcal
- Protein
- 0 g
- Carbohydrates
- 10 g
- Fat
- 1 g
In Collections
Alternative recipes
Sorbet citron
8h 30min
Homard rôti et sauce au cidre
45min
Huîtres en gelée citronnée
25min
Emulsion verte, végétaux en suspension, olive-citron-cacahuètes (Sébastien Richard)
1h
Œuf toqué au bleu des Flandres - Nicolas Gautier
35min
Coulommiers comme un gâteau
12h
Panuchos de cochinita pibil (tacos mexicain)
35min
Gaspacho concombre, roquette et mousse wasabi
15min
Soufflé au caramel
35min
Vinaigrette aux légumes
10min
Carpaccio tomate-mozzarella et glace avocat-basilic
12h 30min
Crème fouettée au chèvre (salée)
5min