Cannelés meringue et crème de marrons

Cannelés meringue et crème de marrons

5.0 1 rating
Prep. 10 min
Total 2 h 10 min
8 portions

Ingredients

  • de lait
    250 g
  • de sucre en poudre
    215 g
  • œufs dont 2 oeufs entiers, 2 jaunes et 2 blancs
    4
  • gousses de vanille
    2
  • de crème de marrons et un peu pour le dressage
    150 g
  • de lait entier
    250 g
  • de farine
    60 g
  • d'huile neutre
    5 g
  • de rhum
    10 g
  • de fécule de maïs et 25 g
    1 c. à café
  • confiture de cassis (optional)

Nutrition per 1 portion

Calories 274.6 kcal / 1148.9 kJ
Protein 6.2 g
Fat 5.8 g
Carbohydrates 48.6 g
Fibre 1.4 g
Saturated Fat 2 g
Sodium 55.5 mg

Like what you see?

This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!

Register for our 30 day free trial and discover the world of Cookidoo®.

Sign up for free More information


You might also like...