Œufs mimosa à la truffe et crème d'asperge
TM31 TM5 TM6

Œufs mimosa à la truffe et crème d'asperge

5.0 (1 rating)

Ingredients

  • 1000 g d'eau
  • 4 gros œufs (63-73 g)
  • 1 botte d'asperges vertes
  • 30 g de beurre
  • 3 poignées de pousses d'épinards
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 200 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • 1 pot de brisures de truffe noire, 2 c. à soupe d'huile et quelques brisures
  • quelques feuilles de cerfeuil frais

Nutrition
per 1 portion
Calories
3377 kJ / 819 kcal
Protein
11 g
Carbohydrates
5 g
Fat
84 g
Saturated Fat
0 g
Fibre
0 g
Sodium
0 mg

Like what you see? This recipe and more than 80 000 others are waiting for you!

Sign up for free

Register for our 30 day free trial and discover the world of Cookidoo®. No strings attached.

More information

Alternative recipes