
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 6 œufs froids
- de l'eau jusqu'au marquage 1 litre (l)
-
100
g de comté en morceaux
or 100 g de beaufort en morceaux - 200 g d'oignons coupés en deux
- 20 g d'huile d'olive
- 100 g de vin blanc
- 1 pincée de sel et ¼ de c. à café
- 30 g de beurre en morceaux
- 35 g de farine
- 400 g de lait
- 1 pincée de noix de muscade en poudre
- 2 pincées de poivre moulu
- 2 c. à soupe de concentré de tomate
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 502.8 kcal / 2103.5 kJ
- Protein
- 24.3 g
- Fat
- 33.6 g
- Carbohydrates
- 21.6 g
- Fibre
- 1.3 g
- Saturated Fat
- 15.8 g
- Sodium
- 562.1 mg