
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 250 g de riz à sushi
- 200 g de poulet en morceaux (2 cm)
- 50 g de carotte en fines rondelles (2 mm)
- 70 g de petits pois, frais ou surgelés
- 50 g de grains de maïs doux en conserve égouttés
- 1 cube de bouillon de légumes
- 1 c. à café de curry en poudre
- 1 c. à café de cumin en poudre
- ½ c. à café de coriandre en poudre
- 20 g d'huile d'olive
- 1 c. à café de sucre en poudre
- ½ c. à café de sel
- 380 g d'eau et un peu pour rincer le riz
- 3 c. à soupe de feuilles de coriandre fraîche
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 419.3 kcal / 1754.3 kJ
- Protein
- 15.3 g
- Fat
- 13.7 g
- Carbohydrates
- 58 g
- Fibre
- 2.7 g
- Saturated Fat
- 3.1 g
- Sodium
- 344.1 mg