Soupe de panais au pain d'épices

Soupe de panais au pain d'épices

4.0 7 ratings
Prep. 10 min
Total 35 min
4 portions

Ingredients

  • d'oignon coupé en deux
    80 g
  • d'huile de noisette
    1 c. à soupe
  • d'eau
    800 g
  • de panais coupés en morceaux
    800 g
  • de sel
    3 pincées
  • de poivre moulu
    3 pincées
  • de pain d'épices
    4 tranches
  • de beurre
    20 g
  • de crème fraîche
    50 g
  • de graines de tournesol
    20 g

Nutrition per 1 portion

Calories 256.9 kcal / 1075 kJ
Protein 3.8 g
Fat 10.8 g
Carbohydrates 39.4 g
Fibre 10.6 g
Saturated Fat 3.3 g
Sodium 140.6 mg

Like what you see?

This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!

Register for our 30 day free trial and discover the world of Cookidoo®.

Sign up for free More information


You might also like...