Porc au caramel,  petits pois et riz

Porc au caramel, petits pois et riz

4.1 97 ratings
Prep. 25 min
Total 1 h 10 min
4 portions

Ingredients

  • d'oignons coupés en quatre
    250 g
  • gousses d'ail
    2
  • de gingembre frais
    20 g
  • de beurre
    30 g
  • d'échine de porc, désossée coupés en petits morceaux
    600 g
  • d'huile d'olive
    2 c. à soupe
  • de miel
    1 c. à soupe
  • de sucre en poudre
    45 g
  • de sauce de soja
    40 g
  • de petits pois surgelés
    250 g
  • de riz
    200 g

Nutrition per 1 portion

Calories 727 kcal / 3043 kJ
Protein 37 g
Fat 33 g
Carbohydrates 67 g

Like what you see?

This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!

Register for our 30 day free trial and discover the world of Cookidoo®.

Sign up for free More information


You might also like...