Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Galettes de bifteck haché
- 115 g d'oignons, coupés en morceaux
- 680 g de bœuf haché maigre (maigre à 90 %) (voir Conseil)
- 60 g de chapelure panko
- 1 c. à thé d'ail en poudre
- 1 c. à thé de sel
- ¼ c. à thé de poivre noir moulu, selon le goût
- 1 œuf de gros calibre
- 60 g de bière ale
- 6 tranches de bacon
Champignons à la bière
- 45 g d'eau
- 285 g de champignons bruns frais, en tranches
- 30 g de beurre non salé froid, en un seul cube
- 15 g d'huile d'olive vierge extra
- 170 g de bière ale
- 85 g de bouillon de bœuf
- 15 g de sauce soya
- 1 ½ c. à thé de sauce Worcestershire
Cuisson
- 6 tranches de fromage provolone
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 2347.9 kJ / 561.2 kcal
- Protein
- 37.9 g
- Carbohydrates
- 13.8 g
- Fat
- 37.8 g
- Saturated Fat
- 16.2 g
- Fibre
- 1 g
- Sodium
- 1081.6 mg
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