
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 gousse d'ail
- 30 g d'huile d'olive et un peu pour la finition
-
350
g de cèpes frais en lamelles
or 350 g de champignons frais en lamelles - 3 - 4 pincées de sel et un peu pour assaisonner
- 2 pincées de poivre moulu
- 3 brins de persil frais, équeutés
- 50 g de parmesan en morceaux (2-3 cm)
- 500 g de ricotta fraîche
- 1 œuf
- 500 g de pommes de terre à chair ferme coupées en rondelles (3-4 mm)
- 20 g de chapelure
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 323.3 kcal / 1352.8 kJ
- Protein
- 16.9 g
- Fat
- 19 g
- Carbohydrates
- 22.5 g
- Fibre
- 2.4 g
- Saturated Fat
- 9.2 g
- Sodium
- 301.9 mg