Sauce Alfredo à base de plantes (Matthew Kenney)
TM6

Sauce Alfredo à base de plantes (Matthew Kenney)

2.5 (2 ratings)

Ingredients

  • 115 g d'huile d'olive vierge extra séparé (100 g + 15 g)
  • 150 g de gousses d'ail
  • 500 g de crème à fouetter végane, par exemple Silk®, Flora™
  • 225 g de beurre végane, en morceaux
  • 2 c. à soupe de levure alimentaire
  • 10 brins de thym frais
  • pâtes cuites, pour servir
  • sel, au goût

Nutrition
per 1 portion
Calories
2365.1 kJ / 565.3 kcal
Protein
3.3 g
Carbohydrates
21.4 g
Fat
52.4 g
Saturated Fat
24.1 g
Fibre
1.7 g
Sodium
239.5 mg

Like what you see? This recipe and more than 80 000 others are waiting for you!

Sign up for free

Register for our 30 day free trial and discover the world of Cookidoo®. No strings attached.

More information

Alternative recipes