Magret de canard à la courge et orange sous-vide
TM6

Magret de canard à la courge et orange sous-vide

3.9 ( 13 ratings )

Ingredients

  • 10 g de sucre en poudre
  • 2 g de sel
  • 1 orange non traitée zeste et jus
  • 2 pincées de poivre moulu
  • 1 magret de canard avec la peau coupé en deux
  • 300 g de courge butternut coupée en lamelles (3-4 mm)
  • 1500 g d'eau
  • 30 g de jus de citron (½ citron)
  • 10 g de beurre

Nutrition
per 1 portion
Calories
424 kcal / 1780.5 kJ
Protein
45 g
Fat
13 g
Carbohydrates
32 g
Fibre
6 g
Saturated Fat
6 g
Sodium
1241.5 mg

Like what you see? This recipe and more than 80 000 others are waiting for you!

Sign up for free

Register for our 30 day free trial and discover the world of Cookidoo®. No strings attached.

More information

Alternative recipes