Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La ganache
- 2 ½ feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille)
- 120 g de chocolat blanc, détaillé en morceaux
- 120 g de lait
- 240 g de mascarpone
Les macarons
- 150 g d'amandes en poudre
- 250 g de sucre glace
- 30 g de cacao en poudre
- 100 g de blancs d'œufs (4 œufs env.)
- Nutrition
- per 1 pièce
- Calories
- 529.2 kJ / 126.2 kcal
- Protein
- 2.4 g
- Carbohydrates
- 12.1 g
- Fat
- 7.5 g
- Saturated Fat
- 3.3 g
- Fibre
- 0.9 g
- Sodium
- 15.6 mg
In Collections
Alternative recipes
Sucettes de meringue en sapin de Noël
3h 40 min
Macarons à la fraise
2h 30min
Paris-Brest
3h
Fraisier
15h
Petits beignets chocolat et noisettes
3h 10 min
Bûche glacée à la noix de coco et à la mangue
16h 30min
Macarons à la vanille
3h
Macarons chocolat-framboise
27h 45min
Gros macarons à la menthe et à la framboise
5h 10 min
Macarons coco-chocolat blanc
5h 5 min
Choux chantilly et fruits rouges
2h
Ganache fraise rhubarbe pour macarons
15 min