Macarons chocolat-framboise
TM6 TM5

Macarons chocolat-framboise

3.7 (61 ratings)

Ingredients

La ganache chocolat-framboise

  • 1 feuille de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille), et un récipient d'eau froide
  • 150 g de framboises surgelées, préalablement décongelées
  • 200 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
  • 200 g de crème liquide 30-40% m.g.

Les macarons

  • 130 g de sucre glace
  • 150 g de poudre d'amande
  • 10 g de cacao en poudre
  • 4 blancs d'œufs
  • 50 g d'eau
  • 150 g de sucre en poudre

Nutrition
per 1 pièce
Calories
556.7 kJ / 133.2 kcal
Protein
2.3 g
Carbohydrates
13.1 g
Fat
7.8 g
Saturated Fat
3.5 g
Fibre
1.7 g
Sodium
10.5 mg

Like what you see? This recipe and more than 80 000 others are waiting for you!

Sign up for free

Register for our 30 day free trial and discover the world of Cookidoo®. No strings attached.

More information

Alternative recipes