Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 225 g de cassonade
- 2 c. à soupe de farine tout usage, et un peu plus pour saupoudrer
- 2 c. à soupe de fécule de maïs
- 1 œuf de gros calibre
- 225 g de crème à fouetter, 33-35% de m.g.
-
270
g de pâte à tarte fait maison (voir conseil)
or 1 de pâte à tarte, achetée dans le commerce
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1520.5 kJ / 363.4 kcal
- Protein
- 4.1 g
- Carbohydrates
- 47.4 g
- Fat
- 17.9 g
- Saturated Fat
- 9.8 g
- Fibre
- 0.8 g
- Sodium
- 174.2 mg
In Collections
Alternative recipes
Petits pains mantou et potage de courge musquée (TM6 Metric)
55min
Compote de pommes
20min
Crème de tomates et grilled cheese
40min
Fudge rapide au chocolat et aux amandes
2h 15min
Mini pains aux courgettes et au chocolat
1h 40min
Biscuits au chocolat chaud gluant (métrique)
2h 40min
Biscuits chocolatés au beurre
1h
Crème fouettée
10min
Soupe aux pois
2h 10min
Brioches du Carême
1h 55min
Gâteau Aloha aux carottes
1h 20min
Crème dessert à l’érable
20min