Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 50 g de beurre non salé coupé en morceaux, plus un supplément pour beurrer
- 300 g de lait
-
2
c. à thé de levure instantanée sèche
or 20 g de levure fraîche, émiettée - 20 - 60 g de sucre, au goût
- 550 g de farine tout usage
- 1 ½ c. à thé de sel
- 1 œuf, légèrement battu pour le glaçage
- Nutrition
- per 1 tranche
- Calories
- 390.5 kJ / 93.3 kcal
- Protein
- 2.6 g
- Carbohydrates
- 16 g
- Fat
- 2 g
- Saturated Fat
- 1.2 g
- Fibre
- 0.6 g
- Sodium
- 124.3 mg
Alternative recipes
Pâté chinois
1h 30min
Fricot Acadien
1h 30min
Roulés au chocolat (Anna) Métrique
2h 30min
Fèves au lard au sirop d'érable
31h 5min
Tarte au sucre
45min
Soupe aux pois
2h 10min
Riz confetti
45min
Biscuits au sucre et aux épices (métrique)
1h 40min
Pain blanc de Terre-Neuve et toutons (pains frits)
4h 40min
Pain artisanal (Betty) Métrique
4h 35min
Petits pains mantou et potage de courge musquée (TM6 Metric)
55min
Pâte à pizza (TM5/6 Metric)
1h