Riz noir aux moules, lardons et tomates cerise

Riz noir aux moules, lardons et tomates cerise

3.4 19 ratings
Prep. 15 min
Total 50 min
4 portions

Ingredients

  • d'oignon coupé en quatre
    100 g
  • d'ail épluchée et dégermée
    1 gousse
  • de lardons fumés
    150 g
  • d'huile d'olive
    1 c. à soupe
  • de riz vénéré (riz noir)
    250 g
  • de bouillon de légumes
    1 cube
  • d'eau
    500 g
  • de tomates cerise coupées en deux
    250 g
  • de moules surgelées et décortiquées
    500 g

Nutrition per 1 portion

Calories 465 kcal / 1953 kJ
Protein 27 g
Fat 16 g
Carbohydrates 52 g

Like what you see?

This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!

Register for our 30 day free trial and discover the world of Cookidoo®.

Sign up for free More information


You might also like...