Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 8 œufs
- 100 g de pousses d'épinards frais
- 6 brins d'aneth frais
- du sel
- du poivre moulu
- 80 g de feta, en cubes
- 500 g d'eau
- Nutrition
- per 1 pièce
- Calories
- 306 kJ / 74 kcal
- Protein
- 5 g
- Carbohydrates
- 5 g
- Fat
- 6 g
In Collections
Alternative recipes
Gaufres vertes aux épinards, saumon fumé et graines germées
35min
Pizza italienne, pâte au chou-fleur
1h
Soufflé épinards-jambon
35min
Wraps de rillettes de cabillaud, chou rouge, roquette et sauce curry-gingembre
1h
Œufs brouillés à la florentine
35min
Cigares feuilletés aux épinards et à la feta
45min
Salade de cabillaud, tomate et céleri
1h 30min
Pancake aux myrtilles au four
35min
Tortilla légère à la patate douce
50min
Nuggets vegan et sauce aux herbes
30min
Flans vapeur aux épinards
40min
Banana cake léger à la vapeur
1h 10min