Hauts de cuisse de poulet, fenouil, sauce à l’orange

Hauts de cuisse de poulet, fenouil, sauce à l’orange

3.9 54 ratings
Prep. 20 min
Total 1 h
4 portions

Ingredients

  • ½ bouquet d'aneth frais
  • 1 oignon coupé en quatre
  • 2 c. à soupe d'huile d'olive
  • 4 haut de cuisse de poulet, avec peau et os
  • 2 blancs de poulet
  • 1 orange
  • 3 bulbes de fenouil
  • 300 g d'eau
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 200 g de boulgour
  • 200 g d'eau chaude

Difficulty

easy


Nutrition per 1 portions

Protein 45 g
Calories 2364 kJ / 564 kcal
Fat 22 g
Carbohydrates 43 g

Like what you see?

This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!

Register for our 30 day free trial and discover the world of Cookidoo®.

Sign up for free More information


You might also like...