Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 20 g d'huile d'olive
- 300 g de petits pois frais, les cosses seulement
- 600 g d'eau
- 1 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 300 g de crème liquide 30-40% m.g.
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1330.2 kJ / 318.2 kcal
- Protein
- 1.8 g
- Carbohydrates
- 7.5 g
- Fat
- 31.2 g
- Fibre
- 2.5 g
In Collections
Alternative recipes
Velouté de topinambour
45 min
Soupe de cresson aux œufs mollets
25min
Velouté de cresson à l'ail
1h
Soupe de fanes de radis et ses ravioles croquantes au chèvre
45 min
Pistou de fanes de carottes
5min
Céleri rémoulade
10min
Velouté de fanes de radis, magret et riz soufflé
50min
Purée de céleri
25min
Fanes de radis en velouté et chorizo croustillant
40min
Pesto aux fanes de carotte
10min
Velouté de fanes de radis, quenelle au chèvre frais
40min
Soupe de blette
35 min