Dos de cabillaud, riz, épinards et sauce crémeuse au citron
TM6 TM5

Dos de cabillaud, riz, épinards et sauce crémeuse au citron

4.4 ( 101 ratings )

Ingredients

  • 250 g de riz basmati
  • 1000 g d'eau
  • 2 - 3 pincées de sel
  • 200 g d'épinards frais
  • 600 g de dos de cabillaud (4 dos de 150 g)
  • 2 - 3 pincées de poivre blanc moulu
  • 1 citron jaune non traité le zeste et 25 g de jus
  • 150 g de crème fraîche épaisse

Nutrition
per 1 portion
Calories
463 kcal / 1938.3 kJ
Protein
34 g
Fat
13.8 g
Carbohydrates
50.8 g
Fibre
2.2 g
Saturated Fat
6.8 g
Sodium
738.8 mg

Like what you see? This recipe and more than 80 000 others are waiting for you!

Sign up for free

Register for our 30 day free trial and discover the world of Cookidoo®. No strings attached.

More information

Alternative recipes