Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- le zeste de 2 oranges non traitées, coupé en morceaux
- 6 feuilles de sauge fraîche, coupées en deux
- 125 g de beurre mou, coupé en dés
- ½ c. à café de sel
- du poivre moulu
- 1 poisson plat, type barbue (1,2 kg), préparé en portefeuille par le poissonnier
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1476 kJ / 356 kcal
- Protein
- 28 g
- Carbohydrates
- 1 g
- Fat
- 27 g
In Collections
Alternative recipes
Carré d'agneau en croûte
55min
Tartare de dorade à la thaïe
1h 15min
Tajine de lotte au citron confit
1h 35min
Bourride de lotte à l'ail rôti et au fenouil
1h 15min
Pressé de raie
14h
Tartare de bar aux fruits de la Passion
20min
Osso-buco gremolata à l'orange
1h 15min
Saumon sauce gribiche
35min
Sabayon au vouvray
15min
Solettes meunière
25min
Carpaccio de saint-jacques et crème au cresson
2h 35min
Nage de saint-jacques à la citronnelle
30min