Purée de panais et boulettes aux raisins

Purée de panais et boulettes aux raisins

3.4 19 ratings
Prep. 10 min
Total 40 min
2 portions

Ingredients

Pour les boulettes
  • 40 g de filet de dinde, sans peau coupé en morceaux
  • 1 pincée de cumin en poudre
  • 20 g de raisins secs
Pour la purée
  • 300 g d'eau
  • 300 g de panais pelé et coupé en morceaux
  • 1 filet d'huile d'olive
  • 40 g de lait entier
  • 10 g de beurre coupé en petits dés

Difficulty

easy


Nutrition per 1 portion

Protein 8 g
Calories 946 kJ / 232 kcal
Fat 11 g
Carbohydrates 23 g

Like what you see?

This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!

Register for our 30 day free trial and discover the world of Cookidoo®.

Sign up for free More information


You might also like...