Velouté de betteraves à la mousse de raifort

Velouté de betteraves à la mousse de raifort

2.8 5 ratings
Prep. 20 min
Total 5 h
6 portions

Ingredients

  • de crème liquide entière
    150 g
  • de raifort « préparé »
    1 c. à café
  • de lait entier
    100 g
  • de betteraves crues (3 moyennes), pelées et coupées en gros dés
    550 g
  • d'eau
    650 g
  • de bouillon de volaille
    1 cube
  • de zeste de citron non traité, râpé
    1 c. à café
  • poivre moulu

Nutrition per 1 portion

Calories 157 kcal / 657 kJ
Protein 4 g
Fat 9 g
Carbohydrates 13 g

Like what you see?

This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!

Register for our 30 day free trial and discover the world of Cookidoo®.

Sign up for free More information


You might also like...