Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 3 brins de thym frais, effeuillés
- 150 g de pain rassis ou légèrement grillé et coupé en cubes de 4 cm
- 2 œufs
- sel
- poivre moulu
- 50 g de farine de blé
- 16 huîtres
- ½ litre d'huile de pépins de raisin
- ½ citron jaune, coupé en tranches
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1764 kJ / 418 kcal
- Protein
- 21 g
- Carbohydrates
- 41 g
- Fat
- 18 g
Alternative recipes
Calamars farcis au chorizo
1h 10min
Donburi aux tempura de crevettes et wakamé
1h
Soldats de Pavie (beignets de morue rouge au poivron)
No ratings
Baba au rhum
3h
Seiche à l'ail et à la coriandre
1h 15 min
Tempuras de légumes et crevettes
25min
Ragoût de langouste
1h 35min
Piquillos à la morue
1h 30min
Cabillaud façon aïoli
1h
Oreillettes
3h 40min
Sauce armoricaine
1h
Aïoli traditionnel
10min