Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 75 g d'eau
- 75 g de lait
- 80 g de beurre demi-sel, coupé en morceaux
- 120 g de farine
- 4 œufs
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 60 g d'échalotes
- 300 g de champignons de Paris frais
- du sel
- 1 c. à café de moutarde
- du poivre moulu
- ½ jus de citron pressé
- 200 g d'huile de tournesol
- Nutrition
- per 1 pièce
- Calories
- 704 kJ / 170 kcal
- Protein
- 2 g
- Carbohydrates
- 6 g
- Fat
- 15 g
Alternative recipes
Sablés à l'emmental et au carvi
2h 20min
Bûche de la mer
13h
Bûche de poisson
13h
Chou salé aux choux de Bruxelles et crème au chèvre
1h 40min
Tuiles aux crevettes
40min
Choux au tarama
1h 45min
Boule de fromage frais aux graines et noix
1h 20min
Pizza cône
2h 15min
Aspic d'asperges
24h
Choux à la mousse de petits pois
4h
Pâté en croûte (Espagne)
6h 15min
Rolls de mozzarella à l'ail et aux champignons
3h