![Demi-lunes épinard-poulet Demi-lunes épinard-poulet](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/457F6778-A0C9-46E0-A84E-D75A93B29CB7/Derivates/8dc8083c-3e45-4418-b178-1d041cc79950.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 10 g de champignons noirs déshydratés, réhydratés 30 min à l'eau chaude
- 1 oignon, coupé en quatre
- 1 gousse d'ail, dégermée
- 2 c. à soupe d'huile neutre
- 450 g d'eau
- 200 g d'épinards frais "à cuire" (au rayon salades)
- 200 g de filet de poulet, sans peau et en morceaux de 3 cm de côté
-
20
g de sauce d'huître
or 20 g de sauce de poisson (nuoc-mâm) - 1 c. à soupe de sauce de soja
- du sel
- du poivre moulu
-
24
disques de pâte à gyozas
or 24 feuilles de pâte à wonton, découpées en disques
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 974 kJ / 232 kcal
- Protein
- 13 g
- Carbohydrates
- 33 g
- Fat
- 5 g
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