Jarret de porc, patate douce et poireau
TM5 TM31 TM6

Jarret de porc, patate douce et poireau

4.4 (52 ratings)

Ingredients

  • 200 g de blancs de poireau en tronçons
  • 100 g d'eau
  • 300 g de lait de coco
  • 500 g de patates douces, pelées et en dés d'1 cm
  • 1 jarret de porc cuit, coupé en quartiers
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 30 g de beurre
  • 4 pincées de gingembre en poudre
    or 4 pincées de quatre-épices

Nutrition
per 1 portion
Calories
2909 kJ / 698 kcal
Protein
37 g
Carbohydrates
30 g
Fat
47 g

Like what you see? This recipe and more than 80 000 others are waiting for you!

Sign up for free

Register for our 30 day free trial and discover the world of Cookidoo®. No strings attached.

More information

Alternative recipes