Petits flans aux asperges
TM5

Petits flans aux asperges

4.5 (103 ratings)

Ingredients

  • 100 g de parmesan, coupé en morceaux
  • 1000 g d'eau
  • 450 g d'asperges vertes, épluchées et coupées en tronçons (3-4 cm)
  • 15 g de beurre
  • 1 bouquet de basilic frais, équeuté
  • 3 œufs
  • 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
  • 4 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts

Nutrition
per 1 portion
Calories
1247.2 kJ / 300.2 kcal
Protein
17.8 g
Carbohydrates
5.2 g
Fat
23.2 g
Fibre
2.2 g

Like what you see? This recipe and more than 80 000 others are waiting for you!

Sign up for free

Register for our 30 day free trial and discover the world of Cookidoo®. No strings attached.

More information

Alternative recipes