Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 citron jaune bio
- 1 bouquet d'herbes aromatiques fraîches mélangées (persil plat, aneth, cerfeuil, ciboulette…)
- 2 tranches de pain de mie blanc un peu sèches
- 150 g d'œufs de cabillaud fumés (1 petite poche)
- 4 petits-suisses à 20 % de m.g.
- 2 c. à soupe d'huile de colza
- du poivre moulu
- 1 pot d'œufs de truite
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 463 kJ / 110 kcal
- Protein
- 10 g
- Carbohydrates
- 6 g
- Fat
- 4 g
In Collections
Alternative recipes
Entrée : saumon en gravelax et blinis au sarrasin
48h
Saumon gravlax
60h 30min
Guacamole
5min
Tartare de thon rouge
1h 15min
Houmous
3h 30min
Beurre de coriandre
12h 30min
Estragon-Passion, suprême de volaille basse température (Eric Guérin)
50min
Œufs basse température, artichauts et girolles
2h
Tarama maison
10min
Tarama et ses miniblinis
1h 45min
Ceviche de poisson
30min
Blinis au citron et à l'aneth
1h 35min