
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Le poulet
- 10 g de gingembre frais
- 1 gousse d'ail
- 80 g de sauce de soja japonaise
- 200 g de lait de coco
- 40 g de miel
- 60 g de beurre de cacahuète
- 1 c. à café rase de curry en poudre
- 400 g de poulet coupé en lanières de 3 cm env.
Les wraps
- farine de blé pour le plan de travail
- 1 c. à café de sel
- 25 g de beurre
- 425 g d'eau
- 8 feuilles de salade verte
- 100 g de pousses de soja frais
- 50 g de cacahuètes grillées à sec, salées
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 345.6 kcal / 1449.6 kJ
- Protein
- 19.4 g
- Fat
- 17.4 g
- Carbohydrates
- 27.6 g
- Fibre
- 216.8 g