
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 10 g d'huile
- 5 g de gingembre frais tranché
- 1 piment rouge tranché en diagonale
- 3 oignons de printemps tranchés
- 10 grosses crevettes crues décortiquées et déveinées
- 100 g de vermicelles chinois trempés dans de l'eau pendant 10 minutes, coupés en deux
- 1 c. à café de sel
- 3 c. à soupe de sauce soja
- 1 c. à soupe de ketchup
- 1 c. à café de sucre
- 1 c. à café de vin de riz
- 100 g d'eau
- ¼ c. à café d'huile de sésame (optional)
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 180 kcal / 753 kJ
- Protein
- 16 g
- Fat
- 5 g
- Carbohydrates
- 16 g