![Chawanmushi (Crème japonaise aux œufs) Chawanmushi (Crème japonaise aux œufs)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/057431BE-6D02-493C-A500-27E72F975BB2/Derivates/4B18C3C2-5428-42D5-9188-CDEBFC35FB4B.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 6 œufs
- 800 g d'eau
- ½ c. à café de sel
- ½ c. à café de dashi en poudre (voir « Variante(s) »)
- 2 c. à café sauce de soja
- 1 pincée de poivre moulu
- 100 g de viande de porc hachée (optional)
- 30 g de champignons shiitaké frais, ou tout autre type de champignons, émincés
-
6
crevettes crues de taille moyenne, décortiquées
or 6 bâtons de surimi, coupés en morceaux - 30 de petits pois surgelés (25 g)
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 576 kJ / 138 kcal
- Protein
- 12 g
- Carbohydrates
- 2 g
- Fat
- 9 g
- Fibre
- 0.2 g
Alternative recipes
Soupe miso
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Consommé de bœuf
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Tarama aux œufs de cabillaud
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Petits pains au porc (Nikuman)
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Ninguna calificación
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Love burger
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Bouillon thaï à la lotte, aux coques et au poivre vert
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