Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 15 g de parmesan
- 150 g de farine blanche type 45
- 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
- 75 g de beurre doux et mou
- 1 œuf
- 1 blanc d'œuf
- ½ c. à café de fleur de sel
- 135 g de fromage de chèvre frais, type Petit Billy®, coupé en morceaux
- ½ c. à café de thym frais
- 5 pétales de tomate confite, détaillés en petits dés
- Nutrition
- per 1 pièce
- Calories
- 178 kJ / 42 kcal
- Protein
- 1.2 g
- Carbohydrates
- 3.5 g
- Fat
- 2.6 g
- Fibre
- 0.3 g
In Collections
Alternative recipes
Feuilletés au beaufort
1h
Tuiles au fromage
15min
Quenelles de chèvre sur purée de carottes
20min
Sablés au parmesan
1h
Guacamole de petits pois
20min
Tartinade chèvre-butternut façon charlotte
3h 45 min
Tartinade de carotte au chèvre et carvi
1h 15min
Crackers au fromage
1h
Fleurs chorizo-feta
35 min
Petits sablés au pesto rosso
2h
JUIN - Mini-madeleines jambon-roquefort - Bruno Dinel
30min
Bouchées au chèvre et chorizo
30min