Basic Vegetables

16 Recipes

Sautéing develops complex flavors and aromas to your favorite vegetables. Use the High Heat mode to create tasty side dishes or add sautéed vegetables to your favorite main dish to enhance the flavors.

Sautéing 7 oz Eggplant

Sautéing 7 oz Eggplant

30 min

Sautéing 14 oz Eggplant

Sautéing 14 oz Eggplant

35 min

Sautéing 7 oz Carrots

Sautéing 7 oz Carrots

15 min

Sautéing 14 oz Carrots

Sautéing 14 oz Carrots

20 min

Sautéing 7 oz Bell Pepper

Sautéing 7 oz Bell Pepper

20 min

Sautéing 7 oz Zucchini

Sautéing 7 oz Zucchini

20 min

Mirepoix or Vegetables for Soup or Stew

Mirepoix or Vegetables for Soup or Stew

25 min

Sautéing Vegetable Mixture

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30 min

Sautéing Red Pepper with Onions

Sautéing Red Pepper with Onions

25 min

Mixed Mushroom Sauté

Mixed Mushroom Sauté

30 min

Sautéed Cauliflower

Sautéed Cauliflower

25 min

Broccoli Sauté

Broccoli Sauté

20 min

Sautéing 10 oz Fennel

Sautéing 10 oz Fennel

25 min

Sautéing 16 oz Brussels Sprouts

Sautéing 16 oz Brussels Sprouts

30 min

Sautéing 7 oz Julienned Carrots

Sautéing 7 oz Julienned Carrots

15 min

Sautéing 14 oz Julienned Carrots

Sautéing 14 oz Julienned Carrots

20 min