Velouté de chou-fleur au curry

Velouté de chou-fleur au curry

4.4 44 rating
Prep. 5 min
Total 35 min
4 portions

Ingredients

  • 400 g de chou-fleur détaillé en bouquets
  • 200 g d'eau
  • 200 g de lait
  • ½ cube de bouillon de légumes
  • 25 g de crème fraîche
  • ½ c. à café de curry en poudre
  • 2 pincées de sel
  • 1 pincée de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts

Difficulty

easy


Nutrition per 1 portion

Sodium 133.7 mg
Protein 3.8 g
Calories 332.1 kJ / 79.4 kcal
Fat 4.4 g
Fibre 2.2 g
Saturated Fat 2.6 g
Carbohydrates 7.9 g

Like what you see?

This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!

Register for our 30 day free trial and discover the world of Cookidoo®.

Sign up for free More information


You might also like...