Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Sourdough starter
- 150 g wholemeal plain flour
- 1000 g warm water
- 45 g rye bread (approx. 2-3 slices), cut into quarters
- 1 garlic clove, cut into slices
Soup
- 70 g brown onion, cut into halves
- 2 garlic cloves
- 20 g olive oil
- 100 - 150 g bacon, cut into cubes (1 cm)
- 100 g Polish sausage, cut into slices (0.5 cm)
- 700 g water
- 200 g potatoes, peeled and cut into cubes (1 cm)
- 2 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 2 dried bay leaves
- 3 allspice berries or ¼ tsp ground allspice
- ¼ tsp sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 8 dried porcini mushrooms, cut into thirds, soaked
- 2 tsp dried marjoram
- 1 tsp fresh horseradish, grated (optionnel)
- 50 g sour cream
- 4 hard-boiled eggs
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2428.9 kJ / 580.5 kcal
- Protides
- 19.7 g
- Glucides
- 52.8 g
- Lipides
- 32.2 g
- Graisses saturées
- 10.4 g
- Fibre
- 4.2 g
- Sodium
- 691.3 mg
Recettes alternatives
Tiramisu
5h 20min
Coffee Cream
5min
Spinach and lemon cream cake (gluten free)
3h 45min
Chilli with corn bread
50min
Beetroot gazpacho with horseradish créme
1h 40min
Antonio Bachour: Chocolate Caramel Pudding Tarts (Metric)
6h 10min
Cream cheese spread with radishes
5min
Cheese spread
1h
Chicken broth with bread dumplings
1h 5min
Pomegranate smoothie bowl with chia seeds
10min
Saffron and cardamom poached pears
40min
Pea and lettuce soup with scallops
45min