Appareils et accessoires
Vegan Spiralized Zucchini Pasta
Préparation 10min
Total 30min
4 portions
Ingrédients
-
zucchinis slender type, approx. 5 cm in diameter600 g
-
onion cut in quarters100 g
-
fresh parsley leaves5 sprigs
-
red capsicum cut in slices100 g
-
green capsicum cut in slices50 g
-
eggplant cut in pieces100 g
-
button mushrooms cut in quarters15 g
-
garlic clove1
-
salt1 tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
ground smoked paprika3 pinches
-
olive oil50 g
-
canned crushed tomatoes200 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
987.2 mg
Protides
3.9 g
Calories
812.8 kJ /
194.3 kcal
Lipides
12.8 g
Fibre
5.3 g
Graisses saturées
1.8 g
Glucides
18.2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Spiralize Your Life
25 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Basmati rice in Varoma bundt tin
35min
Meatballs with White Wine Mushroom Sauce
Pas d’évaluation
Moussaka Wraps
50min
Gluten free lentil wraps
3h 40min
Egg Salad in Crispy Easter Nests
Pas d’évaluation
Quick Gochujang (Korean chilli paste)
10min
Eggs Benedict and corn muffins
1h 15min
Gut Immunity Shot
5min
Balinese-style Minced Chicken Satay with Pickled Vegetables (TM5)
Pas d’évaluation
Stir Fried Potato Shreds
Pas d’évaluation
New potato and asparagus salad with dill pesto
40min
Neapolitan Pizza
4h 35min