Shrimp Cakes
TM6 TM5

Shrimp Cakes

4.5 (11 évaluations )

Ingrédients

  • 18 oz large raw shrimp, peeled and deveined
    ou 18 oz large raw prawns, peeled and deveined
  • 2 oz pork belly, cut into pieces (optionnel)
  • 2 green onions, cut into pieces
  • 2 garlic cloves
  • 12 sprigs cilantro, leaves and tender stems
  • ½ oz ginger, peeled (optionnel)
  • 1 tbsp tapioca flour
  • 1 tbsp vegetable oil
  • 1 tbsp fish sauce
  • 1 tsp sugar
  • ¼ tsp salt
  • ⅛ tsp ground white pepper
  • vegetable oil, to fry

Infos nut.
par 1 piece
Calories
217.3 kJ / 51.9 kcal
Protides
6.2 g
Glucides
2.8 g
Lipides
2 g
Graisses saturées
0.3 g
Fibre
1 g
Sodium
408.2 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives