
Appareils et accessoires
Mustard-Dill Sauce
Préparation 10min
Total 2h 15min
12 oz
Ingrédients
-
canola oil7 oz
-
fresh dill leaves only½ oz
-
caster sugar to taste½ - 1 oz
-
white wine vinegar½ oz
-
lemon juice½ oz
-
Dijon mustard or other medium hot mustard1 oz
-
Bavarian style sweet mustard1 oz
-
egg yolk from a large egg1
-
salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Infos nut. par 1 oz
Calories
163.9 kcal /
685.9 kJ
Protides
0.3 g
Lipides
16.9 g
Glucides
3.1 g
Fibre
0.1 g
Graisses saturées
1.3 g
Sodium
124.3 mg
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

The basic cookbook
177 Recettes
Canada
Canada

The Basic Cookbook
176 Recettes
États-Unis
États-Unis