Red Pepper and Paprika Hollandaise Sauce
TM6

Red Pepper and Paprika Hollandaise Sauce

4.4 (7 évaluations )

Ingrédients

  • 3 ½ oz roasted red peppers, preserved, drained
  • ½ oz extra virgin olive oil
  • ½ oz freshly squeezed orange juice
  • 1 tbsp water
  • 2 dashes pepper sauce, red, e.g. Tabasco (optionnel)
  • 4 ½ oz unsalted butter, in pieces
  • 1 tsp ground smoked paprika
    ou 1 tsp paprika
  • 4 egg yolks, from large eggs
  • 1 tsp salt, to taste

Infos nut.
par 1 oz
Calories
572.1 kJ / 136.7 kcal
Protides
1.4 g
Glucides
1.3 g
Lipides
14.3 g
Graisses saturées
7.8 g
Fibre
0.2 g
Sodium
275.6 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives