Fisk med grøntsager, sauce og kartofler (2500 kcal)
TM6 TM5

Fisk med grøntsager, sauce og kartofler (2500 kcal)

( Pas d’évaluation )

Ingrédients

  • ¾ tsk salt plus ekstra til at drysse kartoflerne med
  • ½ tsk sort peber, stødt
  • 4 pighvarfileter (120-200 g hver, se tip)
    ou 4 hvid fisk, fileter (120-200 g hver, se tip)
  • 2 spsk citronskal, revet økologisk
  • 80 g ekstra jomfruolivenolie
  • 200 g blandede grøntsager (fx gulerødder, courgette, selleri og majroer), skåret i mindre stykker
  • 6 kviste persilleblade, friske
  • 50 g citronsaft, friskpresset (saft fra ca. 1 citron)
  • 500 g vand
  • 400 - 600 g kartoffel skåret i 3 mm skiver

Infos nut.
par 1 portion
Calories
691 kcal / 2890 kJ
Protides
70 g
Lipides
32 g
Glucides
28 g
Fibre
5 g
Graisses saturées
6 g
Sodium
1169 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives

Tout montrer