Laks med ris og dildsauce (2500 kcal)
TM6 TM5

Laks med ris og dildsauce (2500 kcal)

( Pas d’évaluation )

Ingrédients

  • 600 g laksefilet, frisk, med eller uden skind skåret i 4 stykker (ca. 150 g hver)
  • 1 ½ tsk salt
  • ¼ tsk sort peber, stødt
  • 1200 g vand
  • 20 g ekstra jomfruolivenolie
  • 250 g ris, basmati
  • 1 fed hvidløg
  • 60 g løg skåret i halve
  • 10 g smør
  • 400 g fløde, 35 %
  • 1 tsk grøntsagsbouillon
    ou 1 grøntsagsbouillon, terning (til 0,5 l)
  • 35 g tomatpure
  • 2 kviste dild, frisk kun blade, hakket
  • 1 - 2 knivspidser chili, tørret i flager (optionnel)
  • 1 tsk med top majsmel

Infos nut.
par 1 portion
Calories
961 kcal / 4019 kJ
Protides
38 g
Lipides
65 g
Glucides
56 g
Fibre
1 g
Graisses saturées
30 g
Sodium
1031 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives

Tout montrer