Appareils et accessoires
Pickled red onions (Thermomix® Cutter, using modes)
Préparation 20min
Total 1h 50min
6 portions
Ingrédients
-
red onions (approx. 240 g), cut into halves2
-
boiling water
-
apple cider vinegar150 g
-
caster sugar50 g
-
sea salt2 tsp
-
water100 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
630.8 mg
Protides
0.5 g
Calories
226.6 kJ /
54.2 kcal
Lipides
0 g
Fibre
0.7 g
Graisses saturées
0 g
Glucides
12.4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Pickles with Thermomix® Cutter (using modes)
12 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
TM7 Demo (NZ)
1h 30min
Slow Cooked Red Wine Poached Pears
Pas d’évaluation
Pickled Korean daikon (Thermomix® Cutter, using modes)
20min
Pickled beetroot (Thermomix® Cutter, using modes)
1h 10min
Prawn and lemon zoodles (Thermomix® Spiralizer, using modes)
25min
Avocado & lime soft serve ice-cream
5min
Pickled red onions (Thermomix® Cutter)
1h 50min
Wholemeal fish fingers with smashed beans (Diabetes)
35min
Lime and ginger dressing
30min
Tempura vegetables
30min
Muffin pan chorizo frittatas
30min
Traditional minestrone
45min