Appareils et accessoires
Pickled red onions (Thermomix® Cutter, using modes)
Préparation 20min
Total 1h 50min
6 portions
Ingrédients
-
red onions (approx. 240 g), cut into halves2
-
boiling water
-
apple cider vinegar150 g
-
caster sugar50 g
-
sea salt2 tsp
-
water100 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
630.8 mg
Protides
0.5 g
Calories
226.6 kJ /
54.2 kcal
Lipides
0 g
Fibre
0.7 g
Graisses saturées
0 g
Glucides
12.4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Pickles with Thermomix® Cutter (using modes)
12 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
French onion dip
45min
Boiled Eggs
20min
Cold and Flu Tea Bombs
6h 25min
Creamy Butter Chicken
1h
Pickled red onions
1h 50min
Lemon Garlic White Rice
35min
Lime and ginger dressing
30min
Sous vide steak with bean puree and chimichurri (Diabetes)
2h 10min
Mini banoffee bombe Alaskas
24h 30min
Pizza sauce
30min
Herb and garlic dip
5min
Community fave brown rice salad
55min