Appareils et accessoires
Honey poached pears with chocolate sauce and nut crumble
Préparation 20min
Total 2h 10min
4 portions
Ingrédients
Nut crumble
-
pecans20 g
-
walnuts10 g
-
shredded coconut20 g
-
rolled oats20 g
-
ground cinnamon½ tsp
-
honey1 tbsp
Honey poached pears
-
pears (approx. 200 g each), peeled4
-
water1000 g
-
cinnamon quill1
-
piece fresh ginger peeled1 cm
-
vanilla bean seeds scraped, seeds and pod reserved1
-
honey50 g
-
salt¼ tsp
Chocolate sauce
-
dark chocolate (70% cocoa)100 g
-
full cream milk50 g
-
honey1 tbsp
-
fresh mint leaves for garnishing
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
170 mg
Protides
4.4 g
Calories
1562 kJ /
371.8 kcal
Lipides
20.3 g
Fibre
3.5 g
Graisses saturées
10.1 g
Glucides
43.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Low(er) GI
9 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Meringues
5h
Coleslaw
10min
Stewed rhubarb with apple and strawberries
30min
Chocolate mousse
3h 20min
Apple sauce
20min
Sweet shortcrust pastry
1h 50min
Shortcrust pastry
5min
Gluten free shortcrust pastry
1h 40min
Chocolate custard mille feuille
8h 15min
Orange and passionfruit Eton mess
2h 50min
Mint sauce
5min
Fruit coulis
10min