Appareils et accessoires
Zoodles Carbonara (Thermomix® Spiralizer, using modes)
Préparation 15min
Total 40min
4 portions
Ingrédients
-
zucchini ends trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)1000 g
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)100 g
-
eschalot30 g
-
garlic clove1
-
pancetta cut into pieces (1-2 cm)150 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
water500 g
-
egg yolks4
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
629.9 mg
Protides
18.6 g
Calories
1717.8 kJ /
410.6 kcal
Lipides
32.4 g
Fibre
2.8 g
Graisses saturées
11.5 g
Glucides
10.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Spiralize your life (using modes)
19 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Beef and feta koftas
1h 30min
Spaghetti carbonara (TM7)
40min
Floating islands on white chocolate custard
1h 5min
Lemon pepper chicken with zoodles (Thermomix® Spiralizer, TM5)
30min
Gluten free focaccia bread
1h
Teriyaki deli chicken
40min
That's a wrap (Noni Jenkins)
55min
Muffin pan chorizo frittatas
30min
Sweet and Spicy Beef Short Ribs with Polenta
3h 35min
Cauliflower hash browns with sauteed mushrooms (Noni Jenkins)
40min
Crunchy broccoli salad with speck (TM6)
10min
Gluten free pizza dough
2h