Appareils et accessoires
Barbecued Mexican street corn
Préparation 10min
Total 35min
4 portions
Ingrédients
Chipotle mayonnaise
-
grapeseed oil200 g
-
egg room temperature1
-
freshly squeezed lime juice40 g
-
sea salt¼ tsp
-
chipotle chilli in adobo sauce2 tbsp
Barbecued corn
-
water500 g
-
corn cobs with husks4
-
grapeseed oil to drizzle
-
feta cheese crumbled, to serve4 tbsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
294.9 mg
Protides
6.6 g
Calories
2422.4 kJ /
579 kcal
Lipides
54.9 g
Fibre
2.1 g
Graisses saturées
7 g
Glucides
20.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Thermomix® Everyday Summer 2024/2025
74 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Caprese Frittata
30min
Greens and Ham Egg White Omelet (Diabetes)
Pas d’évaluation
"Marry Me" Chicken Pasta
30min
Burger pickles (Thermomix® Cutter)
2h 10min
Chile con queso cob loaf
40min
Sushi Rice
1h 5min
Pulled chicken tortillas (Diabetes)
40min
BBQ Pulled Chicken
40min
Pasta alla gricia
30min
Greek cabbage salad
5min
Beef tacos
25min
Crispy smashed potato salad with whipped feta
1h 35min