Tropical jelly with coconut yoghurt (Diabetes)
TM6 TM5 TM31

Tropical jelly with coconut yoghurt (Diabetes)

3.0 ( 2 évaluations )

Ingrédients

  • 400 g fresh mango cheeks cut into slices
  • 2 fresh passionfruit juice only (approx. 40 g), plus 2 extra to garnish
  • 1 tbsp monkfruit sweetener
  • 150 g water
  • 2 tsp gelatine powder
  • 2 tbsp coconut yoghurt
  • fresh mint leaves to garnish

Infos nut.
par 1 portion
Calories
89.8 kcal / 375 kJ
Protides
2.8 g
Lipides
0.8 g
Glucides
15.8 g
Fibre
4 g
Graisses saturées
0.5 g
Sodium
13.3 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives