Caprese Style Baked Spiralized Vegetables
TM6

Caprese Style Baked Spiralized Vegetables

5.0 (1 évaluation )

Ingrédients

  • 350 - 400 g sweet potatoes, ends trimmed, trimmed if necessary to fit in feeder
  • 350 - 400 g parsnips, ends trimmed, trimmed if necessary to fit in feeder
  • 4 Tbsp olive oil
  • 1 ¼ tsp fine sea salt
  • 2 Tbsp chickpea flour
    ou gram flour
  • 250 g tinned crushed tomatoes
  • 10 g fresh basil leaves
  • 150 g mozzarella (approx. 1 ball), torn in pieces
  • 8 - 10 pitted black olives, sliced

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1768.8 kJ / 422.8 kcal
Protides
12.7 g
Glucides
43.3 g
Lipides
23.3 g
Graisses saturées
7 g
Fibre
9.2 g
Sodium
1194.2 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives